Wszystkim uczestnikom (posiadaczom karnetów tygodniowych, weekendowych i jednodniowych w wersji Camping) zapewniamy od wtorku do soboty jeden ciepły posiłek dziennie w trakcie przerwy obiadowej oraz wrzątek dwa razy dziennie – w czasie śniadania i kolacji.

W pierwszy dzień festiwalu (poniedziałek) zapewniamy jedynie wrzątek w porze kolacji, a w ostatni (niedziela) – w porze śniadania. Pozostałe posiłki organizują sobie sami uczestnicy. Niedaleko pola namiotowego będzie działał sklep, który zapewni uczestnikom festiwalu dostęp do artykułów spożywczych i ciepłych przekąsek. Najżarłoczniejsi festiwalowicze mogą skorzystać z oferty restauracji Oblacka Przystań i ogródka letniego.

Uwaga! Ze względów sanitarnych i bezpieczeństwa na terenie festiwalu uczestnicy nie mają możliwości przechowywania produktów spożywczych w lodówkach.